torstai 17. maaliskuuta 2011

Taas tuli mieleen. . .

Tuota tv7:kaa kun katsoo niin aina tulee jotain pohtimisen aihetta. . Nyt jossain ohjelmassa puhuttiin "Jumalan lapsenlapsista" ja minä höristin korviani, että mitä ?
No olihan se juuri sitä, ettei moisia ole. . Joku on kirjoittanut ihan kirjankin tästä aiheesta. Kirja käsittelee juuri tuota sukupolvesta toiseen seurakuntalaisia. Siis sitä miten isät ja äidit tuovat lapsensa seurakuntaan ja nämä oppivat rituaalit, sanaston ja kaikenlaiset muut tavat. . Mutta eivät silti ole automaattisesti uskossa.

Jumalalla ei siis ole lapsenlapsia, on vain lapsia. Jeesuksen sisaria ja veljiä :) Eli kaikkien on itse tehtävä ratkaisu kääntyä Jumalan puoleen. Armo on siis hyvin henkilökohtainen "juttu". Sitä ei voi siirtää lapsille tai lastenlapsille. . Voi vain rukoilla ja toivoa, että kaikki läheiset löytävät jossain vaiheessa elämäänsä rakkaan Jeesuksen armon.

Sanotaan, että esirukouksen lapset eivät joudu hukkaan. Tähän luotan kun arasti pyydän Herraa huolehtimaan minun lapsestani ja lapsenlapsestani. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti