perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulurauhaa

Niin se vaan meni tämä adventtiaika. . .
Monenlaista asiaa on käynyt pienessä mielessä. . . Konsertissa kävimme, Elävä vesi teki taas oivan konsertin. Sitten kävin kasteseurakuntani joulujuhlassa kuuntelemassa Takametsien miehiä. Toivoin vaan etten olisi levittänyt kovasti lunssaa, kun sellaisen jostain onnistuin saamaan. . .

Oman jouluni olen tehnyt tässä nyt parin päivän aikana, aattoilta menee töissä. Siksi paistelin laatikot eilen ja siivoilin tänään. Anoppia kävin katsomassa eilen. Joulukahvit nautimme jälleen hänen siis anoppini toiveesta kälyni luona. Jotenkin tuntuu mukavalle kun tunnen edelleen olevani tasavertainen perheenjäsen aviopuolisoni suvun kesken. Laskin, että nyt on neljäs joulu kun vietän sitä yksin. Juuri muutama tunti sitten kävin viemässä kynttilät haudoille. Laitoin pitkät öljykynttilät jotka palavat useamman vuorokauden niin minun ei tarvitse sitten huomenna yrittää ehtiä enää sinne ennen töihin menoa.
Toki tytär perheineen ja velimies tulevat huomenna jouluruualle tähän minun luo. Olisin halunnut olla heidän kanssaan koko aaton, mutta työn merkeissä se nyt menee.
Kun olen illan töissä niin ajattelin, että töiden jälkeen menen käymään myöhäisellä kahvilla ABC-kahvioon ja sen jälkeen kirkkoon aattoillan messuun.

OIKEIN RAUHAISAA VAPAHTAJAMME SYNTYMÄJUHLAA KAIKILLE SIVUILLENI EKSYNEILLE ♥

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon, joulu onkin mennyt rauhaisasti. Tänään olemme viettäneet hiljaiseloa kynttilänvalossa, tosin sähkönpuuttellakin on asiaan osuutta, ja sillä, ettei kotona ole ollut varaparistoja radiota/soitinta varten. Mukavaa joulunaikaa sinullekin, sehän jatkuu loppiaiseen saakka. Minusta tuntuu, etten ole vielä tarpeekseni kuullut joululauluja, joten aion kuunnella niitä koko viikon tai niin kauan kun huvittaa :)

    VastaaPoista