sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Tere tulemast

Tervehdys uudelle lukijalleni. . . On mukava jakaa ajatuksia. Vaikka mulla ei aina ajatus kuljekkaan ihan helppoja reittejä :) Ja olen kova kyseenalaistamaan niin omia kuin muidenkin mietteitä :) Joskus tunnen olevani oikein kunnon "Tuomas" . . epäilyineni, mutta hiljalleen tätä uskon tietä mennään etiäpäin hipsutellen ja välillä tuntuu, että melkeinpä laahaten. . . sitten taas toisen kerran jotenkin tuntee harpannensa kun oivaltaa jotain merkityksellistä ja tärkeätä. . .

TV7 Ohjelma suositukset, löytyvät arkistosta :)
Varustamo
Kaivo
OneWay

3 kommenttia:

 1. Kiitoksia vaan!
  Viikkojuhla (Shavuot) eli helluntai suomalaisittain tuli vietettyä eilen. Mitäpä muuta...hmm.. mä en ole voinut kyseenalaistaa moniakaan uskonasioita enää pitkiin aikoihin, sen verran kummallista mulle on vuosien varrella tapahtunut. Jos kiinnostaa, niin käypä kelaamassa blogissani, ja tervetuloa lukijaksenikin. :)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Minut Jumala nappasi 2005 kesällä. Hain seurakunta yhteyttä ja löysinkin,mutta tuttavuuksien tekeminen oli sen verran hankalaa, että jätin menemättä ja senhän tietää miten siinä käy.
  Aikani taapersin yksin sitten lankesin ½:ksi vuodeksi.Kunnes 2007 menin luovutin elämäni uudelleen - palasin kuin tuhlaajapoika kotiin.
  2007 toukokuun lopulla kävin kasteella ja seurakunta yhteys on pelannut uudistumiseni jälkeen. Joka päivä saa Herran armossa kasvaa, jopatätä sairauttani pidän siunauksena.
  Siunausta uskon tielläsi rakas sisko Herrassa, palataan.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Käyn lysyesti moikkaamassa tässä.
  Lopetan oman blogini viimeistään iltasella tänään ennen shabatin alkua.
  Kiitos sulle blogiystävyydestäsi!
  Ehkäpä tapaamme vielä blogien merkeissä, mutta nyt olen jättämässä bloggailun.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista