tiistai 20. heinäkuuta 2010

Lomaa odotellessa

Anoin tänään palkatonta virkavapaata viikon päivät. Aviosiipan suku osti minulle kylpylä matkan ja siipan sisar on lupautunut minun kanssa reissuun lähteä. En ole aikaisemmin ollutkaan Pärnussa.

Paikallisella Helluntai seurakunnalla oli telttakokus-sarja tässä kylän pinnassa ja kävin sitten katselemassa ja kuuntelemassa. On se ihanaa miten Jeesus voi pelastaa. Laulamassa ja puhumassa oli nuori mies joka joutui ensimmäisen kerran "lusimaan" 19 vuotiaana. . ja oli melkoisessa kierteessä kymmenisen vuotta ja sitten Herra otti kiinni, pelasti pojan polulta pois poikenneen omakseen. Nuori mies oli näitä paikallisia kuuluisuuksia, aikanaan "pilleriville" joka teki kaikki mahdolliset rötökset.
Hänen vaimollaan oli suurin piirtein samanlainen tausta, pelastunut hänkin vastaavasta elämäntilantesta. . . Hyvin nuoripari puhui ja ajatuksena oli juuri nämä kielen tekemät synnit. . . Varsinkin tämä nainen puhui juuri siitä, että hän oli julkisyntinen ja kaikki tiesi hänen syntinsä kuten hänen miehensäkin synnit. . . mutta kuinka moni on ns. piilosyntinen. .

Jotenkin taas tuli ajattelemisen aihetta paljon. . .

Nyt minut on jotenkin "noteerattu" ja varmaan saan varautua pian siihen, että minua aletaan kysellä liittymään seurakuntaan. . . .
Vaikea paikka kun en koe oikein vetoa sinne päin, ikävää jos joudun jättämään tilaisuuksissa käymisen tämän takia. . vaikka voihan se olla, että erehdynkin. .

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kokeilen taas, tulisiko viestini tällä kertaa läpi. Siunattua matkaa!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista