sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pyhän Laurin Kappeli

Kävin pienellä ruskaretkellä ystäväni kanssa, kauniissa Äkäslompolossa. Saimme viikon aikana nauttia mm. Saila Seurujärven konsertista Pyhän Laurin Kappelissa. Ihana oli kuunnella Sailan äänen sointia tuossa kauniissa tunturi kappelissa. . . Paljon oli ohjelmassa uusia lauluja jotka olivat kuitenkin tehty hyvällä maulla ja Sailalle sopiviksi. Ja siinä eteisessä otin valokuvan Sailasta, samalla kuulin että uusi levy on tulossa. Sitähän ne uudet laulut ohjelmistossa useinkin tietää :)

Kävimme myös ehtoollisella viikko messussa, joka tuossa kappelissa on aina torstaisin. Ja taas tuli uusi kokemus siitäkin. . . Vaikka tuota ateriaa toteutetaan vähän eri tavalla käytännössä niin sen vaikutus on aina sama. . jotenkin se tuo Jumalan ihan siihen lähelle. . . .

Siellä seitsemän tunturin kupeessa tunnen olevani todella lähellä taivasta. . . niin kuin aina pohjoisessa liikkuessani. Samaa tunsin aikanaan Värriön rinteitä katsellessani, silloin kun Tuntasan erämaassa tapasimme käydä telttailemassa, mieheni vielä eläessä. . . . Taisipa mieheni viimeisellä reissulla sanoa ääneen siinä telttaa kasatessamme ettei taida enää näitä maisemia nähdä. . teltta hajosi tuolla reissulla ja päätyikin pois tullessa Saihoselän "molokkiin". . . ihan kuin sekin olisi tiennyt ettei sitä enään tarvita. . .

Mulla on jonkinlainen kriisi menossa vähän kaiken kanssa. . . Kaipaan avio miestäni todella voimakkaasti aina välillä. Ja varmaan oman apean vireensä tähän syksyn harmauteen antaa se, että riitelin hiljan yhden ystäväni kanssa ja hän on minulle syvästi loukkannuksissa osittain ihan syyttä suotta ja osittain varmaan aiheesta. Olen melkein valvonut öitä tuon asian tiimoilta. . .
Olen rukoillut, että pääsisin tästä taas yli. . . ja saisin rauhan sisinpääni. Ja saisin asiat selvitettyä jollain tavalla. . . En halua antaa hänen kanssaan periksi.
En vaikka se välillä onkin haasteellista. . . (hän ei usko)

Tyttären poika kasvaa kovaa vauhtia ja nyt se jalkakin alkaa olla oikeassa asennossa. Viikottain ollaan käyty Tampereella sen kanssa, nyt se on kipsillä hoidettu ja alkoi tulla heti tuloksia paremmin kun sillä kengällä. . .
Kovasti se valtaa alaa muorin sydämestä se pieni mies. . . .

Lisään tähän loppuun jakeen joka on tullut mulle rakkaaksi ja johon luotan aina silloin kun en itse oikein tiedä enää missä mennään. . .

1 korint 1:8 Hän on myös vahvistava teitä loppuun asti, niin että te olette nuhteettomat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti