maanantai 1. marraskuuta 2010

Paavo Järvinen

No niin nyt tulee tänne tuppukylään evankelista joka tunnetaan muualla Suomea hyvin varsinkin vapaissa suunnissa. Aion mennä kuuntelemaan kun olen miestä jonkun kerran kuunnellut TV7 ohjelmissa. Pitäähän se nähdä livenä, kun Eliina Heinonenkin on tullut nähtyä ihan likiltä :)

Olen sellaisessa käymistilassa ollut tässä nyt hetken aikaa, en oikein tiedä mihin suuntaan sitä pitäisi mennä. . . ??? Kovasti kaipaan uskovien yhteyttä ja olisi kiva jonnekkin tapahtumaan mennä. . olla sanan kuulossa päiviä perättäin jos se selventäisi tilannetta. . Mutta harmikseni nyt ei kukaan missään tarjoa moista.

Pieni mies kasvaa huimaa vauhtia. . . ja jalka paranee hyvin. . ihanaa.

Kirkosta eroamiset, homoillat ym. . on vähän mietityttäneet ja olen pohtinut asioita paljon. Olen tullut siihen päätinkiin, että jos kirkko alkaa siunata samaa sukupuolta olevia pareja ikään kuin aviopareja niin siinä vaiheessa minä kävelen ulos ja etsin hengellisen kotini muualta. (Viimeistään silloin). Minä en voi ymmärtää miksi ihmiset jotka viis veisaavat Raamatusta tai Jumalasta yks kaks haluavat kuitenkin tulla siunatuksi. . . sellaiseen nimeen johon he eivät kuitenkaan edes usko..

Enkä ymmärrä sitäkään jos kirkko mukautuu maailman tahdon mukaan. . . Olen aatellut niinkin radikaalisti jossain vaiheessa, et kirkko pitäisi erottaa valtiosta. . Ei olisi ns. leipäpappeja vaan kutsutyöläisiä ja seurakunnan jäsenetkin olisivat helposti oikeasti uskossa olevia ihmisiä.

Katolisesta kirkosta ollaan montaa mieltä, mutta ainakin se pysyy kauan kannassaan eikä mukaudu heti vaikka arvostelijoitakin on paljon. . . hattua nostan Paaville siittä. . Nyt näyttäisi, että ev.lut. papit, rovastit ym. . selittelevät ja ovat jo järjestämässä jotain rukoushetkeä rekisteröidyille pareille. . .

Luther oli mies jolla oli vahva usko ja identiteetti kristuksen ruumiin jäsenenä, niin vahva että kun vihtahousu lusifer istahti sängyn viereen niin Luther kääntyi, katsoi ja tuumasi vaan että jaa sinä.
Puhdistiko Luther turhaan uskon ? yksi epätietoinen kristitty tässä kyselee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti