tiistai 16. marraskuuta 2010

Melkoista pirjannesta kuten eräs ystäväni tapaa sanoa :)

No niin, nyt näyttäisi siltä, että selvittiin säikähdyksellä. Tyttären korvasta tosin leikattiin sellainen kiilan mallinen pala pois ja muutama luomi lisää poistetiin. Kaikista ei vielä ole tuloksia, mutta lisäleikkauksen ja siinä yhteydessä pois otetun laikun tulokset oli puhtaat. Kiitos Herran. .
Melanoomaa tämä nyt on joten toki kontrollit tulee, mutta nyt ei ainakaan muuta ollut tällä tietoa. Vartijaimusolmukkeetkin näytti ultrassa olevan ok. Tytär tosin ei oikein vielä itse usko kaiken olevan ok. . . asioitten ajatteleminen kestää hetken. Aviosiippani sairastelua seuranneena ei meinaa uskoa testien tuloksia, mutta ehkä se luottamus elämään palajaa kunhan aikaa kuluu. . .
Korvanlehti on hiukan toista pienempi, mutta sitäkään ei huomaa sivulta päin katsottaessa lainkaan kun ei ole vertailu pohjaa. Ja ulkonäkö nyt on vähinsä sivuseikka näissä asioissa.

Itse olen vain suunnattoman kiitollinen jälleen kerran siitä voimasta ja rauhasta jonka usko Jeesukseen antaa sisimpään silloin kun näitä elämän eri vaiheita tulee vastaan . . .

Kiitos kuuluu myös kaikille esirukoilijoille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti