maanantai 10. tammikuuta 2011

Raamattu koulu

Pitkästä aikaa taas kirjoittelen, on tässä ollut kaiken laista kiirusta. Paljon olen pohtinut taas asioita. Yksi pohdintani aihe on olut joskus jo aiemminkin opetuksen saanti uskosta eli koulutus. . . Nyt on TV7 aloittanut Raamattu koulun jossa on yhteiskristillinen pohja. Opettajat ovat eri suuntauksista, mutta opetus pohjautuu Sanaan kaikilta osiltaan. Katsoin sen aloitus jakson ja tuntui ihan hyvältä. Toivon että arkistoon tulee myös niin saa sitten sieltä omaan tahtiin katsoa ellei juuri ohjelman aikana ehdi koneelle.

Sain pari ystävääni innostumaan myös naisten päiville lähtemään ensi kuussa. Olimme viime vuonna ja minä tykkäsin. Rentouttavaa yhdessä oloa ja keskustelua muiden uskovien kanssa. . . Ja paljon sitä oppii sekä saa itselleen pelkästään kuuntelemalla muita. Odotan kovasti noita päiviä. . . katsotaan nyt onnistuuko kaikki yhtä hyvin mitä viimeksi.

Itseänikin olen pohtinut paljon. . . Teen sijaisuutena puolikasta työsuhdetta joten minulle jää paljon aikaa miettiä asioita. Iltaisin valvon myöhään ja sitten vielä kiriskelen sängyssä menneisyytä ajatellen, ilman unta. Aamu sitten venähtää myöhälle kun lopulta unesta saan kiinni. Huono päivä järjestys sinänsä, eniten ottaa päähän Sanan kuulolle lähtemättömyys. . . kun nukut yli yhdentoista on kaikki tilaisuudet jo ohi. . . tai heräät vähän vaille kymmenen ja tiedät jo herätessäsi että et ehdi minnekään. . . . Päivät jää lyhyeksi ja illasta tulee taas valvottua. . .

On jotenkin selkärangaton olo. . . sellainen haalea ei palava eikä kylmä vaan haalea ja kaikkihan meistä tietää mitä se tarkoittaa. . Katsettaan pitäisi jaksaa kohottaa vaan vuorille mistä minulle tulee apu. mutta. . .

Tämä on taas sellainen elämäntilenne jossa pitää vaan sinnillä roikkua kiinni, rukoilla iltaisin vaikka rutiininomaisesti, mutta kuitenkin. Yrittää kuulostella merkkiä siitä ettei Hän hylkää. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti