tiistai 1. helmikuuta 2011

Pienen miehen tuoksu

Kävimme taas näyttämässä pikku miehen jalkaa kaupungin sairaalassa. . Ja hyvin on jalka jo oikeassa asennossa. Olen myös tehnyt havainnon, että ne jalat on myös "löytyneet". Kovasti poika pomppii jo sylissä. . . ihanaa vielä kun polkee syliä eikä sydäntä. . . On se rakas. .

Työpaikalla oli taas luopumisen hetki, yksi mummeli pääsi taivaan kotiin. Kovasti oli sekava, mutta sanoi vielä viikko sitten aamulla, että kyllä me kuule pelastumme :)
Hän oli nyt toinen joka lähti varmasti taivasta kohden meidän asukkaista. . .

Meillä on yksi mummo joka kertoo olevansa maan kiertäjä, sellainen jota jumala vie ympäriinsä. . . Hän näkee maailman eritavalla kuin me muut ja rohkeasti kertoilee näistä "retkistään". . Meinailee, että hänen halvauksensakkin johtuu tästä yläilmoissa liikkumisesta. . Tiedä sitten miten hän lopulta maailman hahmottaa. Ihan muuten täysipäinen ihminen ainoa erikoisuus on nämä "taivasmatkat" maailmanympäri.

Vielä pari viikkoa ja sitten sinne naisten päiville, joita kovasti odotan. Toivottavasti en pety kun odotukset on niin korkealla. . . Minua askarruttaa rukouskielen saaminen, kun sanotaan, että antakaa hengen täyttää itsenne. . . en ole kokenut mitään tuollaista enkä puhu kieliä. . . voi miten minä haluaisin kokea hengellä täyttymisen ja saada rukouskielen. olen paljon yksikseni ja minulla olisi aikaa rukoilla hyvin paljon. . . Olisi mahtavaa rukoilla hengessä. . . jotenkin tämä tavallinen rukous aina jää siihen Isä meidän. . .

Tv7 olen katsellut kun on tullut jotain mielenkiintoista. One way mission ja Tapani Suonto puhuu yleensä hyvin ja ihan mukavasti puhuu myös Aki Miettinen. Eniten pidän kuitenkin Eliina Heinosen opetuksista, kun ne ei ole liian korkea lentoisia vaan sellaisia maan läheisiä ja varmasti raamatullisia. . . Samoin Varustamo on sellainen ohjelma jonka katson jos vain ehdin. . . ja näitä katselen arkistosta ellen ehdi näkemään silloin kun tulevat.
Eliina Heinoselle toimin myös lähettäjänä, tästä olen voinut jo kertoakkin. Häneltä tulee sähköpostina joka kuukausi kaikille lähettäjille teksti ja tiedot missä hän puhuu seuraavaksi. . Jotenkin koen kansan raamattuseuran omakseni. . .

Tieto tuli, että minä jatkan vielä seuraavan kauden lähetysjohtokunnassa. . . Joten ehkä Jumalalla on jotain varttuna minulle siltä rintamalta. . .. . Mielelläni minä juuri ostelen niitä arpavoittoja. . . Lähetys on mun mielestä kirkon perustehtävä.

Siunausta toivotellen ja kevät aurinkoa dotellen. .

1 kommentti:

  1. Voihan nenä... kirjoitin pitkän vastauksen ja kun painoin lähetä-nappia, niin piti tehdä jokin valinta. Valitsin väärän vaihtoehdon ja vastaus hävisi. Koetan muistaa, mitä kirjoitin...

    On varmaan mukava odottaa naistenpäiviä. Ilmoittauduin itse hiljaisuuden retriittiin. Oikeastaan ilmoittauduin jo viime syksyksi, mutta siinäkin tapahtui jokin vipaus ja ilmoittautumiseni unohtui järjestäjän kännykkään. Pääsen nyt sitten kevätretriittiin :) En odota ihan niin innokkaana kuin sinä, koska en tiedä viihdynkö siellä sitten. Mitä jos hiljaisuudessa ja tavallaan yksinäisyydessä muiden keskellä tuleekin koti-ikävä? Toivottavasti huone on viihtyisä ja ympäristö kaunis (silloin on varmaan vielä lunta). Ainakin on omaa rauhaa ja aikaa olla Jumalan kanssa kahden. Toivottavasti löydän jotakin hyvää ja rakentavaa luettavaa mukaan otettavaksi. Tai ehkä voisinkin syventyä rukoukseen ja Raamattuun.

    Jumalan siunausta sinulle, tyttärelle ja pikkumiehelle. Ihana kuulla, että jalkakin on parantunut :)

    VastaaPoista