torstai 26. tammikuuta 2012

Uusi aika käynnistyy

No niin vuosi on päässyt hyvin käyntiin. Välillä on ollut töitä enempi ja se vie hiukan voimia, mutta hyvä niin että saan vähän rahaa sivuun sitä Israelin matkaa varten.

Kovasti nyt on kansalla miettimistä tässä pressa jutussa. Itse kävin jo äänestämässä myös tämän toisen kierroksen. Kun nyt kaikki vaan ymmärtäisivät käydä uurnilla vaikka se eka kierroksella itse äänestämä henkilö ei olisi jatkoon päässytkään. Minunkin oli nyt valittava kahdesta ei mieluisesta henkilöstä. Kävin kuitenkin vaikka vähän "kipeätä" tulikin.

Historiaa taaksepäin katsellessa tilanne ei ole toisen ehdokkaan kannalta mitenkään ihmeellinen, mutta jos miettii toista ehdokasta niin sitten jo ollaankin tekemässä historiaa. . . Olisiko se hyvä, vai erittäin paha? Siinäpä kysymys. Jeesus käskee rakastaa kaikkia ihmisiä, tarkoittaen meidän olevan samanarvoisia mihinkään ulkoiseen katsomatta. Ja kuitenkin Jumala sanassaan kertoo selkeästi ketkä eivät taivasten valtakuntaa peri. 1. Kor. 6:1
Voisiko sitten synnissä elävä johtaa kokonaista kansaa? No se jää nyt nähtäväksi, vaikka itse uskon vahvasti siihen, että Suomen pikkuinen kansa ei ole vielä ihan niin suvaitsevaista, vaan edelleen omaa määrätyn isiltä perityn arvomaailman.

Varmaa on vain se, että kansa saa ansaitsemansa johtajan. . . Suokoon Jumala kansalle viisautta valita oikein. Itse rukoilen Jumalan mielen mukaista tulosta.
Siunatkoon Jumala tässäkin Suomen kansaa. En oikein uskalla ajatella tilannetta sellaisena että Jumala vihassaan kääntäisi selkänsä pienelle kansallemme. . . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti