keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Rakkauden käsky

Eilen tuli telkkarista joku dokumentti "rakkauden lapsista". Kultista jossa vääristeltiin todella pahasti Raamattua. Käytettiin häikäilemättä seksuaalisesti hyväksi toisia ihmisiä. Kaikki lähimmäiset olivat ikään kuin sallittua riistaa. . Lapsia käytettiin surutta omien kieroutuneiden himojen kohteena. Kultille kasvatettiin uutta johtajaa pienestä pojasta. Poikaa käytti hyväksen "perheen" johtaja sekä myös oma äiti. kultissa asia hyväksyttiin ja siihen jopa rohkaistiin. Seuraukset olivat hyvin raadollisia. Pojan vartuessa hän erosi kultista, alkoi vihata äitiään ja tappoi lopulta äitinsä parhaan ystävättären sekä itsensä. . . Kultin perustaja ja johtaja oli entinen babtistikirkon pappi, hän oli jo edesmennyt ohjelman teko hetkellä. Uskon, että hän saa tuomionsa aikanaan Herran kädestä. .
Minun teki ihan pahaa kun ihmiset haastatteluissaan kertoivat kaiken tuon "vapaan rakkauden" tapahtuneen Jumalan ja Jeesuksen kunniaksi. . . Miten viekas onkaan sielunvihollinen. . . Ja miten raskaita ovat hänen aseensa, varsinkin jos vietellyksi hänen töihinsä sattuu tulemaan pappi. Papit tuntevat Raamatun hyvin, osaavat vedota ihmisten tunteisiin ja pönkittää puhettaan ns. sanalla. . Tuossakin kultissa oli paljon ihmisiä mukana, kymmeniä tuhansia ihmisiä. Joista alussa kaikki olivat luuleet liittyneensä kristilliseen yhteisöön. Hei haloo! Ehkä olisi se omakin Raamatu kannattanut avata jossain vaiheessa. . .

Vain perkele on näin viekas ihmisen eksyttäjä. . Siksi sanassa sanotaan, ettei tule pohtimatta ja koettelematta ihan kaikkea uskoa. . Terveen maalaisjärjen käyttö on sallittua myös uskon asioissa. Jumalaan voi luottaa, ei ihmiseen. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti