torstai 18. maaliskuuta 2010

Mukava päivä

Paikallinen naistenpäivä oli oikein onnistunut tilaisuus. Vaikka mulla oli selkä kipeä ja hankalaa välillä niin nautin kuitenkin päivästä.
Nuori raskaana oleva Raamattuospiston rehtori meille puhui ja häntä avusti tiimi, Tampereelta olivat. Väliajalla tiimin jäsenet hemmotteli naisia erilaisissa pisteissä. oli niskahierontaa, kasvojumppaa, käsihoitoa ja kynsilakka esittelyä. .
Hieman meitä nauratti kun meistä vanhin tuumasi, että ei vielä kymmenen vuotta sitten olisi tämmösiä tehty rukoushuoneella. . . Hmm.... :) Hän kun kävi kokeilemassa kynsilakkaa :)
Niin se aika muuttuu ja muuttaa niin ihmisiä kuin yhteisöjäkin. Onko se muutos aina hyväksi se jää nähtäväksi, mutta antoisa ja kiva päivä mulla oli.

Töissä on ollut rankaa. . . yksi mummo kaatui eilen aamulla. Sinnikkäästi se eilen liikkui kuitenkin syömään ja takaisin, oli illalla vasta tehnyt tenän liikkumisensa kanssa ja tänään aamulla ei enää päässyt liikkumaan juuri lainkaan. . Ambulanssin sitten soitin ja lähti kuvattavaksi ja siitä keskussairaalaan. Lonkka murtuma, ikää 92 vuotta joten nähtäväksi jää tuleeko hän takaisin meille.
Jotenkin on paha mieli kun olin toista ihmistä auttamassa astialle ja kuulin sen romahduksen. . . olisi pitänyt aloittaa työt eri ihmisestä, mutta mistäs tuon tiesi.

1 kommentti:

  1. Mukavaa, että olet saanut virkistyä naistenpäivillä ja kokea hoitavaa uskonyhteyttä. Se on varmaankin hyvää vastapainoa työllesi. Viedään selkävaivasi Jumalan eteen.

    VastaaPoista