tiistai 10. toukokuuta 2011

Ehdin kuin ehdinikin !

Kyllä vain ehdin ihan mukavasti Raamattu kurssille. Efesolaiskirjettä mentiin aika mielenkiintoisestikkin. Opettajat olivat erilaisia ja yllätyin hyvin positiivisesti meidän yhdestä omasta papistamme. . Olen hänen saarnojaan kuullut ja tykännyt kovasti hänen tavastaan puhua. Evankelisluterilaisena pappina uskaltaa rohkeasti sanoa synnin synniksi. . Sukupuoli rooleista puhuessaan. AAMEN sille. . Kerroinkin hänelle, että pidin puheestaan.

Aika on mennyt kaikenlaisten kevät töiden merkeissä. . Ja normaali töidenkin. . Stressaan välillä kovasti aamu heräämistä ja välillä yö meneekin siihen että tuijottelen herätys kelloa melkein tunnin välein. . . ihan kuin se katoaisi siitä pöydältä jonnekin. . . Pitkän vapaan jälkeen varsinkin aamuun meno on stressaavaa. Viimeksi kun aamu heräämistä stressasin niin huomasin aamulla vielä tuntia ennen kellon soittoa aloittavani Isä meidän rukouksen. . . Rukoilen yleensä illalla ja huokailen Herralle pitkin päivääkin. . . Mutta jotenkin se aamu sujui hyvin rauhallisesta ja kuin itsestään tuli kaikki tehtyä. . . Kyllä rukouksessa on voimaa.
Taas tuli todetuksi miten rauha tulee mieleen. . . vaikka olisi miten "rauhaton" tahansa.

Pieni tyttären poikani joutuu nyt sitten kuitenkin sen jalan kanssa operoitavaksi. . kun ei kantapää laskeudu kunnolla maahan. . . ja pojan äitikin odottelee leikkaus aikaa kaulan imusolmukkeiden poistoon. . Ne tarkistetaan ettei ole melanooman aiheuttamia solumuutoksia. . Tytär kävi tässä taannoin Helsingissä Pet-kuvissa ja ne oli onneksi ihan puhtaat. . .
Välillä tuntuu raskaalta ajatella, että tuo syöpä vei mun puolisoni ja on nyt varjona tyttärenikin elämässä. Mutta minä luotan Taivaan Isään ja Jeesukseen. . . Tapahtukoon sinun tahtosi. . .

Ihanaa kun tulee kesä . . ja mullakin on lomaa, ehdin vähän olemaan ystävien kanssa.

1 kommentti:

  1. Kiitos sinulle tästä blogista! Olen käynyt lukemassa, mutta omat ajatukset ovat viime aikoina olleet vähissä.

    Jumalan runsasta siunausta ja varjelusta sinulle, tyttärellesi ja hänen pienelle pojalleen!

    VastaaPoista