tiistai 13. syyskuuta 2011

Esirukousta

Silloin kun aviopuolisoni sairasti tätä viimeisintä syöpäänsä, meillä oli todella ihana ihminen rinnalla sielunhoitajana. . . Tänään tuo mies soitti minulle ja kertoi vieneensä nuorimman poikansa 20v Tayssiin verisyöpäepäilyn vuoksi. poika on saanut oudosti mustelmia, ikenet vuotavat ja veriarvot ovat päin prinkkalaa. Eli sitä se todennäköisesti on. Olin töissä joten emme ehtineet pitkään keskustella, mutta lupasin kantaa rukouksin tätä isää ja poikaa Herran eteen. . . hiljaisin huokauksin pitkin päivää. . . Olisin suunnattoman kiitollinen jos kaikki jotka vierailevat sivulla muistaisivat myös huokaista tämän Markuksen ja hänen poikansa puolesta. Mitä laajempi on rukousten rintama niin sen parempi.

Lujasti luotamme siihen, että Jumala tietää parhaiten miten tässäkin käy ja Jeesus rukoilee meidän kanssamme tämän pojan puolesta. Monasti niin helposti lupaamme muistaa rukouksessa ystäviämme, joskus ehkä liiankin helposti. . unohtaen sitten lupaamamme. Nyt rukoilin heti tuon puhelun päätyttyä. .
Haluan rukouksin kantaa myös koko perhettä, mikään ei ole äidille ja isälle niin tuskallista kuin teitää oman lapsensa kärsivän.

Mediassa on nyt saatu taas seurata miten "saarnamies" sortuu. Nämä tapaukset on todella ikäviä kun niistä kärsii koko yhteisö sekä melkeinpä voisin väittää, että kaikki me jotka uskomme. Pilkka kirvestä on aina niin helppo heilutella. Koiviston ei varmaan ollut ihan tuskatonta tulla julkisuuteen, kaiken menettäneenä miehenä. Vastuun ottaminen vääristä valinnoista ei ole aina kovin yksinkertaista ja moni sortuukin kieltämään kaikki tai päästelemään valetta valheen päälle siitäkin huolimatta, että kaikki, myös kuulijat puhujan lisäksi tietävät selitykset valheiksi.
Koivistolta oli suoraselkäistä myöntää, että on luottanut itseensä enemmän kuin Jumalaan. Tässä se nyt nähdään miten käy omin voimin kulkiessa. Kunhan nyt ei sitten sorru mediassa enemmän tätä asiaa vatvomaan ja selittelemään säälin ja myötätunnon saamiseksi. . No se jää nähtäväksi.

Minut nämä tapaukset saavat myös miettimään sitä, että rukoileeko seurakunta liian vähän johtajiensa tai evankelistojen puolesta kun heitä saa paha pyöritellä tahtonsa mukaan. Tännään rukoilen myös oman seurakuntani väen puolesta. . . Ja sen avioeroa hakeneen vaimonkin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti