maanantai 30. marraskuuta 2009

Lähettäjäpiiri

Otin sitten osaa Eliina Heinosen lähettäjäpiiriin. Ensimmäiset kirjeet tulivat ja oli todella ihanaa luettavaa. Rajallistahan se minun taloudellinen tukeni on, mutta pyrin olemaan säännöllinen ja iloinen antaja.
Edelleen haen sitä omaa paikkaa seurakunnassa ja ajattelin mennä katsomaan mitä pitää sisällään Keskellä Elämää ilta jonka oma seurakunta järjestää tällä viikolla.

Joulukonserttien aika on alkanut, ensimmäisenä tänä vuonna oli Vesa-Matti Loiri. . . Kirkko oli pullollaan väkeä ja ikäisekseen sekä kuntoisekseen mies jaksoi esiintyä puolitoista tuntia yhteen menoon. . . Osa lauluista nyt ei niin kovin Jouluisia olleet, mutta osa sai kyyneleet kihoamaan silmä nurkkaan. . . Kolme kuningasta sai yleisön rytmillään taputtamaan mukana.

Kummityttöni isä laulaa mieskuorossa ja heidän konserttin menen kuuntelemaan seuraavaksi. Sitten aijon käydä vielä Seinäjoen Helluntaiseurakunnan joulukonsertissa.

Nyt on taas rukouksen paikka ja esirukoilijat puolestani ovat enenmmän kuin tervetulleita. . . . Sitä aikaisemmin toivomaani lähestymiskieltoa tarvitaan nyt. . On tullut aika pyrkiä orjuudesta vapauteen. . . siis tosissaan.

3 kommenttia:

 1. On arvokasta olla lähettäjänä ja esirukoilijana :)
  Olen kauhean laiska lähtemään mihinkään tilaisuuksiin, mutta sitten kun saa lähdettyä, onkin yleensä mukavaa. Pitäisiköhän minunkin käydä jossakin joulukonsertissa? Olen aika huono laulamaan, mutta musiikkia on mukava kuunnella.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Pöh tuli kommenttiin kirjoitusvirhe ja yritin sitä poistaa ja koko kommentti katosi. .

  No tässä se olennaisin. Suosittelen lämpimästi konsertteja, ne virittää jotenkin jouluun. . mä nautin katsella ihmisten kasvoja ja eri ilmeitä kun tutut sävelet alkaa kuulua. . .
  En mäkään laulaa osaa, mutta kuuntelen paljon hengellistä musiikkia. .

  VastaaPoista